Riasztás jelzése:

1., Szirénával
Az egyik legjobban elterjedt jelzésmód, főleg régi telepitésű rendszerekben. A környezet figyelmét felhivja az eseményre.
2., Gsm hálózaton üzenetküldés (SMS)
Az egyik leghatékonyabb jelzésmód. A jelzést arra illetékes kapja meg, aki érdekelt a további intézkedésben. Korszerű risztórendszereknél lehetőség van az üzenetben a sértett zóna nevének elküldésére is. Igy a riasztás során követhető az illetéktelen személy mozgása is.
Riasztórendszer
Milyen a jó riasztórendszer?

Egy jó rendszernek ki kell elégitenie a következő igényeket:

1., Könnyen kezelhető
A mai "kütyükkel" teli világunkban a minden napjainkhoz tartozó elektronikus eszközöktől elvárhatjuk, hogy részünkről a legkevesebb beavatkozással müködjenek.
2., Hatékony
Azt a célt amiért az adott helyre telepitették maradéktalanul teljesitse. Ne legyen vakriasztás. Az illetéktelen személy mozgását hatékonyan érzékelje és jelezze a környezetnek vagy távfelügyeltnek vagy egyéb módon a rendszer használójának. A jelzési módok lehetnek SMS, e-mail, stb.
3., Többszörös védelem
A védendő objektumban a belső térvédelem mellett kialakitanak egy külső héjvédelmet is. Igy a rendszer már az objektumot megközelitő személy mozgását is érzékeli.
4., Üzembiztos
A rendszer üzembiztonsága megfelelő és rendszeres karbantartással , az áramellátás önálló áramkörről való megoldásával , megfelelő szerelési technológia alkalmazásával biztositható.
.

Villamos mérnökiroda
Főmenü
Riasztórendszer
© by insert Metrigráf Kft
Vállaljuk:
Metrigráf Kft
9028 Győr
Fehérvári u. 159/A

e-mail: info@metrigraf.hu
tel.: +36 70 9455-972
- Riasztórendszerek tervezését

- Riasztórendszerek telepitését

- Térfigyelő kamera rendszer tervezését

- Térfigyelő kamera rendszer telepitését

- Felelős műszaki vezetést

- Müszaki ellenőri feladatok elvégzését